Movies

A Dog's Way Home

adventure, drama, family (6)

A female dog travels four hundred miles in search of her owner throughout a Colorado wilderness.

Details

Scooby

(6)

Vannak sztárok. Vannak (kevesebben) szupersztárok. És van (az egyetlen és utánozhatatlan) Scooby. E film nemcsak azt beszéli el, hogy hogyan lett a beszélő és majdnem okos dán dog kölyök egy bizonyos Bozont legjobb barátja, hanem azt is, hogy miképpen lettek ők és új barátaik a természetfeletti bűn állhatatos üldözői – hogy végül szembenézzenek minden idők legnagyobb, leggonoszabb főgonoszával, aki Sanda Sólyom nevű űrhajójáról a kutyokalipszist akarja rászabadítani a világra. Borzasztó terve megvalósulását csak Scooby és Bozont akadályozhatja meg! A Frédi és Béni alkotóitól származó banda Bozont, Scooby-Doo, Vilma, Diána és Fred 1969 óta gyerekek és felnőttek kedvence: most végre elkészült az első, egész estés, animált moziváltozat – még viccesebb, még látványosabb és még Scoobybb, mint valaha!

Details

Donnie Brasco

biography, crime, drama (16)

An FBI undercover agent infiltrates the mob and finds himself identifying more with the mafia life, at the expense of his regular one.

Details

A Good Year

comedy, drama, romance (12)

A British investment broker inherits his uncle's chateau and vineyard in Provence, where he spent much of his childhood. He discovers a new laid-back lifestyle as he tries to renovate the estate to be sold.

Details

Marley & Me

comedy, drama, family (12)

A family learns important life lessons from their adorable, but naughty and neurotic dog.

Details

A Viszkis

action, drama (16)

A Viszkis rabló több tucat alkalommal rabolt ki pénzintézeteket, a rendőrség azonban hosszú ideig mégsem tudott a nyomára bukkanni, miközben a közvélemény és a sajtó egyre jobban megkedvelte a rejtélyes, a rablásait erőszak nélkül kivitelező bűnözőt.  Valós események alapján.

Details

A kis kedvencek titkos élete 2

(6)

A 2016-os kasszasiker folytatása arról, mit művelnek kedvenceink minden nap, miután mi elmentünk munkába vagy iskolába. Az első rész produkálta az eredeti vígjátékok közül a legjobb nyitó bevételt, a nem animációs filmeket is beleértve. A rendező ismét Chris Renaud (a Gru-filmek, Lorax), az író pedig Brian Lynch (Minyonok), a producer pedig az Illumination alapítója és nagyfőnöke, Chris Meledandri.

Details

No Reservations

comedy, drama, romance (12)

The life of a top chef changes when she becomes the guardian of her young niece.

Details

Isle of Dogs

animation, drama, fantasy (12)

Set in Japan, Isle of Dogs follows a boy's odyssey in search of his lost dog.

Details

Charlie and the Chocolate Factory

adventure, family, fantasy (6)

A young boy wins a tour through the most magnificent chocolate factory in the world, led by the world's most unusual candy maker.

Details

A vadon hívó szava

(12)

A klasszikus irodalmi mű alapján készült A VADON HÍVÓ SZAVA új életre kelti Buck történetét. Az imádnivaló kutya kényelmes városi élete fenekestül felfordul, amikor váratlanul messzire szakad kaliforniai otthonától, és az alaszkai Yukon zord vadonjában találja magát az 1890-es évek aranyláza idején. A postaszánt húzó kutyacsapat legújabb tagjaként – majd később vezéreként – Buck élete kalandját éli át, s végül megleli valódi helyét a világban, midőn a maga ura lesz. A Harrison Ford főszereplésével készült filmet Chris Sanders (ÍGY NEVELD A SÁRKÁNYODAT) rendezte. Az élő felvételeket animációval ötvöző A VADON HÍVÓ SZAVA a legújabb trükktechnológiát hasznosítva varázsolja állati szereplőit is fotorealisztikus, érző lényekké.

Details

The Untouchables

Thriller_, crime, drama (16)

During the era of Prohibition in the United States, Federal Agent Eliot Ness sets out to stop ruthless Chicago gangster Al Capone and, because of rampant corruption, assembles a small, hand-picked team to help him.

Details

Inside Out

animation, drama, family (6)

After young Riley is uprooted from her Midwest life and moved to San Francisco, her emotions - Joy, Fear, Anger, Disgust and Sadness - conflict on how best to navigate a new city, house, and school.

Details

Eat Pray Love

drama, romance (12)

A married woman realizes how unhappy her marriage really is, and that her life needs to go in a different direction. After a painful divorce, she takes off on a round-the-world journey to "find herself".

Details

Coco

animation, family, fantasy (6)

Aspiring musician Miguel, confronted with his family's ancestral ban on music, enters the Land of the Dead to find his great-great-grandfather, a legendary singer.

Details

Goodfellas

biography, crime, drama (18)

The story of Henry Hill and his life in the mob, covering his relationship with his wife Karen Hill and his mob partners Jimmy Conway and Tommy DeVito in the Italian-American crime syndicate.

Details

Ratatouille

animation, drama, family (6)

A rat who can cook makes an unusual alliance with a young kitchen worker at a famous Paris restaurant.

Details

Scarface

crime, drama (18)

In 1980 Miami, a determined Cuban immigrant takes over a drug cartel and succumbs to greed.

Details

Julie & Julia

biography, drama, romance (12)

Julia Child's story of her start in the cooking profession is intertwined with blogger Julie Powell's 2002 challenge to cook all the recipes in Child's first book.

Details

Ice Age

animation, family, fantasy (6)

The story revolves around sub-zero heroes: a woolly mammoth, a saber-toothed tiger, a sloth and a prehistoric combination of a squirrel and rat, known as Scrat.

Details